پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

هدف لاریجانی از سفر به بلگراد چیست؟

رئیس مجلس صبح امروز و پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش پیرامون سفر به صربستان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی صبح امروز و جهت حضور در نشست بین المجالس تهران را به مقصد بلگراد صربستان ترک نمود.

 

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، مسعود گودرزی نماینده مردم ممسنی، شهرام کوسه غراوی نماینده مردم مینودشت، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و جلیل مختار نماینده مردم آبادان در این سفر رئیس مجلس را همراهی می‌کنند.

 

همچنین‌ معاون پارلمانی رییس‌جمهور و جمعی از نمایندگان با حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را بدرقه کردند.

 

رئیس مجلس پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش از سفر یاد شده پرداخت. لاریجانی گفت: نشست اتحادیه بین المجالس جهانی فرصتی است که با روسای پارلمان‌ها در زمینه‌های گوناگون از جمله مشکلات منطقه‌ای و بین المللی و همکاری دو جانبه در زمینه توسعه گفتگوها و همکاری‌های اقتصادی، صحبت شود.

 

رئیس مجلس با اشاره به اینکه این سفر شامل دو بخش است، افزود: بخشی از آن شامل حضور در این اجلاس با شرکت مجموعه مجالس کشورهای جهان و بخش دیگر شامل همکاری‌های دو جانبه پارلمانی کشورمان با صربستان است.

 

وی ادامه داد: این نشست جزو معدود اجلاس‌هایی است که مجالس جهان دور هم جمع می‌شوند و درباره موضوعات مهم بین المللی تصمیم گیری می‌کنند.

 

لاریجانی گفت: امور دیگری مربوط به زنان، جوانان و موضوعات گوناگون دیگری نیز هست که همکاران ما در آن جلسات شرکت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: همکاری‌های دو جانبه با کشور صربستان که روابط دوستانه‌ای با ما دارد همیشه مدّ نظر کشور ما بوده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صربستان در گذشته با ما روابط نزدیک داشت، گفت: پس از تحولات بالکان هم، صربستان روابط خود را با ما حفظ کرد و همچنین در مجامع بین المللی مشارکت نزدیکی با هم داشتیم.

 

لاریجانی اضافه کرد: از مدت‌ها پیش این بحث بود که مذاکرات درباره همکاری‌های دو کشور به ویژه توسعه همکاری‌های اقتصادی با صربستان را ساماندهی کنیم که بخش دوم کار مربوط به این قلمرو است.

 

وی گفت: طبعاً در این اجلاس، مجالی است که با روسای پارلمانی کشورهای مختلف گفتگوهایی داشته باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در شرایط فعلی که آمریکایی‌ها موجب به هم ریختگی در روابط بین المللی شدند، گفتگو با مسئولان کشورهای مختلف، هم از جهت روشنگری و هم از جهت همکاری‌های دو جانبه، موضوعیت دارد.

 

وی افزود: امیدواریم با حضور همکاران و تقسیم کاری که وجود دارد در این زمینه‌ها توفیق حاصل شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز برای شرکت در صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین المجالس جهانی، در صدر یک هیات پارلمانی، عازم بلگراد پایتخت صربستان شد.

ارسال نظر